WORKSHOPS

Welkom bij de workshops
Wij geven in prive sfeer proffesionele workshops voor de mensen die iets meer over het onderwerp willen weten en op een leuke ontspannen manier in de praktijk brengen.
tijdens de workshop maken we zelf op de echte ambachtelijke manier de producten,waarvan u het resultaat mee naar huis krijgt. .En bij het roken vis of vlees naar keuze een stukje mee naar huis voor de achterblijvers.De workshops zijn ontstaan door dat klanten steeds vaker langs kwamen als ik zelf bezig was met  het roken van producten, Doordat het zeer goed ging atendeerde klanten van Roken en Koken mij dat het geven van workshops een welkome aanvulling van  de producten zou zijn.
Ik wil alleen vanuit hobbyliefde deze workshops geven en niet uit winst bejag. daar door is de prijs ook laag gebleven. De workshops worden gegeven voor maximaal 6 personen per keer zodat u vollop uitleg en aandacht krijgt en er een mooi ambachtelijk product gemaakt kan worden. de workshops kunnen op alle dagen georganiseerd worden en beginnen om 10.00 uur met de uitleg onder een kopje koffie of thee, daarna gaan we echt beginnen met de basis grondstoffen een mooi eindproduct maken.tijden de workshop zorgen wij natuurlijk voor de verzorging van de inwendige mens  zoals een lunch koffie thee en frisdrank is in de prijs inbegrepen.
voor meer info mag u altijd contact opnemen heeft u specifieke wensen laat het weten.Rookworkshop is voor max 6 personen maar ook prive workshop is mogelijk zelfs grotere groepen maar dan alleen op een buiten lokatie bv een boederij die beschikbaar is of camperplaats. informatie via de tel.


Weergave
Kamadokook workshop 30-6-2018

Kamadokook workshop 30-6-2018

Kamadokoo kworkshop zaterdag 30 juni2018 incl. diner

€ 75.00
Kamadokookworkshop weekend

Kamadokookworkshop weekend

Kamadokookworkshop incl. kamperen en ontbijt en alle drankjes.29-30juni

€ 100.00
Aanbetaling kamado kook workshop

Aanbetaling kamado kook workshop

Aanbetaling kamado kook workshop zaterdag 30 juni 2018

€ 37.50
Aanbetaling kamadokampeer kookweekend

Aanbetaling kamadokampeer kookweekend

Aanbetaling kamadokampeer kookweekend

€ 80.00
Workshop roken  compleet verzorgd incl lunch.

Workshop roken compleet verzorgd incl lunch.

Tijdens de workshop roken leert u pekelen,garen, en het roken van vis en vlees,groente vanaf€ 55,00

€ 55.00
Workshop roken aanbetaling

Workshop roken aanbetaling

Vis en vlees rook workshop aanbetaling € 25,00 totaal € 55,00

€ 25.00
Ketelkoken workshop

Ketelkoken workshop

Incl. lunch koken met emaille ketels boven houtvuur diverse gerechten.

€ 60.00