Home     We Grill bleutoothtermometer
We Grill bleutoothtermometer

We Grill bleutoothtermometer


We Grill bleu tooth termometer

Hoe werkt de WeGrill?
Eigenlijk vrij simpel! Hieronder vindt u een korte uitleg zodat u snel aan de slag kunt.

Voordat u gaat koken

U plugt de sensor (probe) in de CH1 of CH2 aansluiting van de WeGrill. Dan drukt u de touch knop op de WeGrill aan. Als het goed is gaan er nu drie oranje lichtjes branden. Wanneer dit het geval is opent u de WeGrill app en drukt u op het verbindingsicoontje. Uit het menu selecteert u vervolgens WeGrill One. Wanneer het licht verandert naar 1 constant licht is uw apparaat verbonden en klaar voor gebruik! Er zijn twee aansluitingen omdat u ook een extra probe kunt aanschaffen. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld grote stukken vlees aan het braden bent!

Om te starten met koken?

De WeGrill heeft 3 verschillende kookstanden gebaseerd op het type vlees, de gewenste tijd of de gewenste temperatuur. Klik op ‘Selecteer recept’ op channel 1 of 2 om de kookstand te selecteren. Nu kunt u het gewenste recept selecteren afhankelijk van het vlees type. Of u kunt zelf handmatig een eindtijd of temperatuur selecteren. Wanneer u het recept of vlees type heeft gekozen kunt u uw kookvoorkeuren aangeven aan de hand van de vooraf bepaalde instellingen. Nu kunt u op Start drukken om te beginnen met koken. Wanneer u op Cancel drukt reset u de instellingen.

Tijdens het koken kunt u de huidige temperatuur en de voortgang van het vlees bijhouden!

Let op!

Bij Android apparaten zal de WeGrill app u de eerste keer dat u de app opent om toestemming vragen voor uw locatiegegevens. Het is van belang dat u hier toestemming voor verleent. Wanneer u dit niet doet zal de app niet naar behoren werken.

Heeft u de app al eens geopend en geen toestemming verleend? Dan kunt u dit alsnog handmatig instellen. Ga hiervoor naar de instellingen op uw apparaat. Vervolgens gaat u naar ‘Privacy en Veiligheid’. Hier tikt u op ‘App-machtigingen’. Er opent een menu met de verschillende onderdelen waarvan apps gebruik maken. Hier klikt u op ‘locatie’ en vervolgens zet u de locatietoestemming voor de WeGrill App aan.

Afhankelijk van uw apparaat kunnen de verschillende onderdelen een andere benaming hebben, maar over het algemeen zullen de stappen op elk Android apparaat ongeveer hetzelfde zijn. Op Apple apparaten is deze stap niet nodig. Deze geven namelijk automatisch toestemming.€ 49.50

Artikelcode: wegrill termometer

We Grill bleutoothtermometer


  • Productinformatie

Innovatieve vleesthermometer
De WeGrill biedt hiervoor de oplossing! Deze innovatieve vleesthermometer kan via bluetooth verbonden worden met uw telefoon. De handige app die u erbij kunt downloaden ontvangt het signaal en laat u uw vlees op precies de juiste temperatuur bereiden. De app heeft een aantal vooraf ingestelde programma’s per vlees type of gerecht. Zo hoeft u niet zelf te weten of op te zoeken op welke temperatuur uw vlees moet komen. De app weet dit voor u! Mocht u wel zelf een temperatuur of eindtijd in gedachten hebben kunt u deze ook handmatig instellen. Zo kunt u dus heel nauwkeurig op uw telefoon bijhouden hoe de voortgang van uw vlees gaat.