Wie zijn wij.Beleef het buiten kookgevoel!
Rokenenkoken.nl is ontstaan u uit een hobby voor buiten roken en koken en is doorgegroeit naar een toonaangevende winkel en webwinkel voor alle outdoor cooking en barbeque spullen.
Wij zijn dealer en importeur van: Kamadojoe, Bradley smokers, Iron Pie`s, Monolith kamado`s, The Bastard kamado's, heksenketels, Envirofit stove`s, Coox stove`s, Frontier stove`s en Traveller stove`s, Bon-Fire, Petromax, Dutch ovens, Kupilka houten serviesgoed, Vuurplaatsen en vuurkachels van het merk Landmann, Point Virgule, de befaamde Goulashketels (borgacs), Heksenketels, Poesta platen en driepoten.
Steeds ontwikkelen wij zelf nieuwe producten die in een Nederlandse smederij geproduceerd worden o.a. de vuurplaats Almeria en Ossia, de giga driepoten enz.
Ons specialisme ligt voornamelijk bij de kamado's, de heksenketels (en toebehoren) en de visbakpannen, wij zijn wat betreft de heksenketels de enigste die zeer grote heksenketels leveren.
Levering is direct uit eigen voorraad met Transmission als vaste transporteur.
Bij de afronding van uw bestelling heeft u de keuze uit diverse betalingsmogelijkheden. Veilig en snel via ideal .
Wij zijn 6 dagen per week bereikbaar, met als uitzondering zondag. Voor vragen, workshops of bezichtigingen kunt u ons altijd bellen op  06-11677097
Afhalen en showroom/winkel bezichtiging, alleen op afspraak  Pilotenweg 32-1 8311PL Espel
Wij streven naar vandaag besteld voor 12:00 uiterlijk volgende werkdag in huis, maar we kunnen dat niet garanderen omdat ook wij menselijk zijn.
Verzendkosten vanaf € 6,75
Bij verzendingen onder de € 25,- netto komen  € 3,00 verpakkings en administratie kosten bij.
Bij zwaardere en grotere producten worden extra verzendkosten berekend.
De getoonde artikelen in de webshop zijn over het algemeen op voorraad
Rokenenkoken Heeft alles op het gebied voor buitenkoken.
Vragen bel mij!
Danny 0611677097